Bukfenc karácsonya

Bukfenc türelmesen kivárta a sort, aztán sétált a hóesésben és részt vett a karácsonyfa-díszítésben is. Leendő vakveető kutyánk kölyöknevelője, Dóra osztja meg veletek karácsonyi élményeit a most 7 hónapos Bukfenccel.

Karácsonyi jótékonysági fényképezkedésen voltunk

Ilyen hosszú sor volt

… de Bukfenc ügyesen várakozott

Majdnem fehér karácsony lett

Segített a díszítésben is

Mindent alaposan megvizsgált

Egy kicsit izgultunk, hogy a díszeket majd labdának nézi és megpróbálja megszerezni, ami veszélyes lenne, mert vannak még igazi üveggömbök is, de szerencsére csak áhítatos fejjel nézegette a kedvenceit.

A legszebb ajándék

Ezt a pillanatot nem volt könnyű megörökíteni, mert előtte néhány perccel a “nagyok” kint voltak, és eldörrent egy tűzijáték vagy petárda. Mangó, aki a korábbi években nem félt az ilyesmitől, úgy megijedt, hogy nekirohant az erkélyablaknak, és még bent is nehéz volt megnyugtatni. Szilveszterkor nagyon vigyáztunk rá!

FELHÍVÁS!

Jelentkezőket várunk kölyöknevelő programunkba

Az egész ország területéről várjuk az érdeklődők jelentkezését. A játékos és aktív kiskutyák egy évet töltenek önkéntes kölyöknevelőinknél. Azután vakvezető képzésbe kerülnek, de a kapcsolat nem szakad meg. Legyél te is fontos része egy vakvezető kutya életének!

Január 13-án tartunk egy érdekes képzést, amelyen minden fontos információt átadunk.

Kérjük, azután hozz végső döntést jelentkezésedről, miután végigolvastad a kölyöknevelésről szóló írásunkat: https://barathegyisegitokutya.hu/kolyokneveles

Azután töltsd ki a jelentkezési lapot, amit szintén a fenti linken találsz meg.

Köszönjük az érdeklődésed!

Bukfenc és kölyöknevelője, Dóra egy 2023 szeptemberi kölyöktalálkozón, amikor a Keleti pályudvaron gyakoroltunk