Vállalati együttműködés

Egyre fontosabb fogalom a vállalatok életében ma a “társadalmi felelősségvállalás”, amit gyakran az angol elnevezése (Corporate social responsibility) után CSR-nek is rövidítenek.
Röviden összefoglalva a CSR során a profitorientált szervezetek felvállalnak olyan feladatokat is, amely nem csupán a tulajdonosok, hanem a dolgozók és az egész társadalom jólétét szolgálják.Ezeknél a feladatvállalásoknál nem az anyagi haszonszerzés a hajtóerő, hanem annak a ténynek a felismerése, hogy mindannyian egyetlen közös világban élünk, amelyben együtt kell tudnunk boldogulni.

Alapítványunk vallja, hogy a fogyatékos emberek társadalmunk értékes tagjai. Ha megkapják a szükséges támogatást, ami a hátrányukat ellensúlyozza, épp úgy teljes és alkotó életet élhetnek, mint az épek. Egy vak ember vakvezető kutyával az épekhez hasonló mozgásszabadságot élvez. Nem jelent számára gondot az iskolába, vagy a munkába járás és élvezetesebb a családdal és barátokkal együtt töltött idő. Ha egy vak embernek vakvezető kutyát tudunk adni, akkor neki lehetőséget adunk egy teljesebb és boldogabb életre, a társadalom pedig gazdagodik egy aktívabb polgárral.

Várjuk azoknak a cégeknek a jelentkezését, akik ebben a közös munkában szívesen részt vennének.

Támogató partnereink: