Mokka nagyon szeret tanulni

Mokka alapítványunk saját tenyésztési programjának újabb tagja, egy igazi tűzről pattant labrador hölgyemény. Köszönjük Vadász-Török Szilviának és Vadász Péternek, hogy ilyen remek kutyust neveltek fel nekünk. A fekete labrador kiképzőnknél, Nyíriné Kovács Máriánál tanul ezután.

Első születésnapjuk után M betűs kutyusaink megmutatták mit tanultak eddig a kölyöknevelőiknél. Mivel mindannyian remekül teljesítettek, összapakolták bőröndjeiket és “kollégiumba” költöztek. Mokka abban a szerencsés helyzetben van, hogy tanulmányait testvére, Mítosz mellett folytatja.

Mokka mindig figyelmes, együttműködő kutya, aki hatalmas lelkesedéssel vágott bele a kiképzésbe. Egy pillanat alatt vált át a játékból a munkába, ami számára nem feladat, hanem szórakozás, annyira élvezi, ha tanulás vár rá.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését! 
1% adószámuk: 18449149–1–05 
Kattints rá, mutatjuk, hogy adhatod nekik: http://bit.ly/2Fisu28

Köszönettel tartozunk Mokka felneveléséért Vadász-Török Szilviának és Vadász Péternek, hogy Kontra után még egy gyönyörű kutyát neveltek fel. Odaadó és lelkes munkájukkal, rátermett, feladat érett, stabil alapokkal rendelkező kamaszt adtak át kiképzésre, megkönnyítve ezzel munkánkat, hogy Mokka is egy látássérült ember segítőtársává válhasson.