Mindent megoldanak együtt: Eszter és Unó jól vizsgázott

Török-Zselensky Eszter és Unó sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát tett a XV. kerületben.

Először a háziorvosi rendelőbe mentek, ahol egy hosszú lépcsőn kellett felmenniük. Ez némi bizonytalanságot jelentett Eszternek, Unó emiatt gyönyörűen alkalmazta a vizsgán a tanultakat: ha van korlát, akkor jelezze a gazdájának és lassú tempóban haladjanak fel vagy le. Ezután piacon jártak, ahol gyönyörűen kerülték ki a mopeddel, bottal közlekedő, bevásárlókocsit húzó embereket. Unó a húspultnál is ellenállt, pedig itt igazán nagy volt a csábítás. Nagyon harmonikusan közlekedtek és együtt mindent megoldottak!

Hálás szívvel gondolunk Papp Csabára és családjára, hogy szeretetben felnevelték Unót. Köszönjük Nyíriné Kovács Máriának, hogy társat képzett Eszter számára és felkészítette őket a vizsgára. Köszönjük Juhászné Mályi Editnek, Hajdú Máriának és Komondi Piroskának a vizsgabizottságban végzett munkát.

Gratulálunk Eszternek és Unónak, nagyon sok boldog közös évet kívánunk nekik.

Az érdekes tesó

Unó egyik testvére a különleges képességgel rendelkező Utópia. Dr. Szabolcsi Eszter meghatottan beszélt vakvezető kutyájáról:

Amikor leesik a vércukorszintem, Utópia megérzi és odajön hozzám, jelzi, hogy valami baj van. Előfordul, amikor nem veszem észre, hogy leesett a cukrom, például, amikor nagyon sietek vagy éppen megváratnak és nem eszem időben. Ilyenkor odajön és néz, ebből megértem, hogy arra gondol, valamit nem csinálok jól. Amíg nem eszem, addig Utópia nem megy el

a teljes cikket itt olvashatjátok el róluk.

Figyelemmel kísérheted alapítványunk életét hírlevelünkben is. Olyan műhelytitkokkal jelentkezünk, amiket ott mutatunk meg először!
Teljes névvel és e-mail címmel itt iratkozhatsz fel: https://forms.gle/VPSLYVtjQUuYVdccA