Díjat kaptak kölyöknevelőink

Izgalommal vártuk, hogy az ország minden tájáról összefusson a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola csapata. Budapesti évzáró találkozónk elsősorban az önkénteseinkről szólt, köszönetet mondtunk huszonöt barátunknak, akik közül négyen anyakutyának adnak otthont, a többiek a kölyöknevelésben vesznek részt. Kevés a szó arra, hogy milyen hálásak vagyunk, ezért alapítottunk egy díjat, amely elismerése a lelkiismeretes és odaadó önkéntes munkának!

Köszönjünk önkénteseinek egész éves támogatásukat
Köszönjünk önkénteseinek egész éves támogatásukat

EZÜST TAPPANCS DÍJAT adományoztunk Sápi Andrea és családja részére, akik már öt vakvezető kutya növendéket neveltek fel sikeresen. Maróthy Miklós és családja szintén „ezüstöt” kapott öt vakvezető kutya növendékért.

Juhász Nóra BRONZ TAPPANCS DÍJBAN részesült három kölyök felnevelése után. Mindhárom díjazott hosszú éveket szánt erre a feladatra. Örülünk annak, hogy körünkben voltak az évzárón olyanok, akik egy vagy két kölyköt felneveltek már, és lesznek, akik folytatják.

Eláruljuk, hogy többen izgalommal várják, hogy a napokban életükben először hazavihessenek egy kis szőrgombócot, ezért mondhatjuk magabiztosan, hogy lesz majd egyszer egy olyan évzáró bulink, amikor az ARANY TAPPANCS DÍJ is méltó helyre kerül: tíz kiskutya felnevelése után fogunk koccintani erre valakivel