Vakvezető kutyákkal a művészetben

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola vakvezető kutyákról szóló fotópályázaton zsűriz. A verseny nem csupán fotósoknak, hanem rajzolóknak, festőknek és AI-művészeknek is remek lehetőség a bemutatkozásra. A pályázat nemcsak a képek készítésének technikai részleteiről szól, hanem arról is, hogy megmutassuk a vakvezető kutyák életét és munkáját művészi szemszögből.

A versenyben való részvétel különleges kihívást jelent, hiszen a pályaműveknek számos feltételnek kell megfelelniük. A vakvezető kutyák szerepe és fontossága képekben történő megjelenítése nem egyszerű feladat. A Fine Art America platformján keresztül lehetőségetek lesz szavazni, alkotásokat feltölteni és szélesebb közönséghez is eljutni, akár nyomtatott formában is.

A pályázat részletei közé tartozik, hogy az alkotások benyújtására 15 nap áll rendelkezésre. A beérkezett művek elbírálása egy hetet vesz igénybe, amely során a közönségszavazatok és a szakértői zsűri döntése is számít. Emellett a verseny során lehetőség lesz a művek kommentálására is, így a résztvevők közvetlen visszajelzéseket kaphatnak alkotásaikról.

Nagyon várjuk a szavazatokat, illetve minden érdeklődő alkotását, hozzászólását, akik szeretnék megosztani művészi látásmódjukat a vakvezető kutyákról, és részt venni egy barátságos, mégis szakmai megmérettetésben!

A versenyt itt találjátok meg:
https://fineartamerica.com/contests/a-guide-dog-helps-a-visually-impaired-companion.html?tab=vote