M betűs kutyáink a tanulás következő szakaszába léptek

Müzli, Mítosz, Mokka és testvéreik nem sokkal első születésnapjuk után kölyöknevelőiktől kiképzőinkhez költöztek. Jól haladnak a tanulásban, így reméljük, hogy idővel mindannyian társai lehetnek egy látássérült embertársunknak.

MOKKA

Mokka figyelmes, együttműködő kutya, aki hatalmas lelkesedéssel vágott bele a kiképzésbe. Egy pillanat alatt vált át a játékból a munkába, ami számára nem feladat, hanem szórakozás, annyira élvezi, ha tanulás vár rá.

MÍTOSZ

Mítosz teste egy cicát rejtve bújik hízeleg és ügyel arra, hogy minden percet a kiképzője társaságában tölthessen. Vagány, életrevaló természetű kan, aki a lelke mélyén egy érzékeny puha, figyelmes kutyává fejlődött a nevelési programunk alatt.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését! 
1% adószámuk: 18449149–1–05 
Kattints rá, így adhatod nekik: http://bit.ly/2Fisu28

MILKA

Milka aprócska méretét tettrekészséggel kompenzálja, ő az a kutya, aki mindig mindenben részt szeretne venni, és mindig tudni véli a megoldást. Nagyon jól szocializált, kedves és bátor, mindenhol megállja a helyét. Szereti, amikor kiképzője csak vele foglalkozik, lelkesen tanul és igyekszik mindenben megfelelni. 

MESE

Mese az M betűs almunk királykisasszonya. Rendkívül érzékeny, kedves sárga labrador szuka, akinek nem könnyű elnyerni a bizalmát. Azonban akit megajándékoz vele, ahhoz ragaszkodik és vigyázza lépteit. Az új feladatok iránt nyitott és érdeklődő, ilyenkor érzi igazán elemében magát.

MÁGNES

Mágnes rendkívül okos, nagyon gyorsan megért minden feladatot, így nem is csoda, hogy pillanatok alatt felzárkózott osztálytársaihoz. De nemcsak a tanulásban, a játékos birkózásban és gyorsaságban is felveszi a versenyt  nagyobb termetű osztálytársaival, Artúrral és Márvánnyal. Kiegyensúlyozottságával, életvidámságával, önbizalmával és végtelen emberszeretetével nagyszerű társa lesz leendő gazdijának. 

MÜZLI

Müzlinek minden külső és belső tulajdonsága adott ahhoz, hogy egy kiváló vakvezető kutya váljon majd belőle. Arányos testalkatú, mozgékony, simulékony kutya, a belső tulajdonságaiban meg pont olyan édes, mint ahogy az a nevéből sejthető. Eminens tanuló, aki nagyon szeret minden olyan tevékenységet, melyet a kiképzőjével végezhet. 

MÁRVÁNY

Márvány nyugodt alaptermészetével, érdeklődő, lelkes hozzáállásával megkönnyíti kiképzője munkáját, és mivel gyorsan halad tanulmányaiban, több idejük marad az önfeledt játékra, amit mindketten nagyon élveznek.