Köztéri zongorákon játszik, hogy segítse a vakvezető kutyák képzését

Kardon Annamari köztéri zongorákon gyakorol Budapesten. Ezúttal a Fővám téri metróban játszott. Mindenhová elkíséri a sárga színű 2 éves Szikra, így a zongorajátéka és a vakvezető kutyája miatt is sokan megállnak mellettük. Mindent együtt csinálnak, legutóbb a terepfutást próbálták ki.

Kardon Annamari lelkes amatőrnek tartja magát, akiből akár zongoraművész is lehetett volna, de az élete másfelé vette az irányt, most pszichológiát tanul. A köztéri koncertekkel élményt szeretne adni úgy, hogy közben nem nyomja az a teher, hogy meg kell valakinek felelnie a játékával.

„Engem nagyon érdekel, hogy epilepsziás gyerekeknek hogyan lehetne a zeneterápiával segíteni, hiszen én is epilepsziás vagyok, és a zene mindig nagyon sokat segített nekem, fontos szerepe volt az életemben. Az is érdekel, hogy teljesen egészséges felnőttek életminőségének javításában hogyan lehet a zeneterápiát használni” – mondta Kardon Annamari.

A zenész áprilisi koncertjére készül, amelyen Kövecs Ágnes zongoraművésszel fog játszani azzal a céllal, hogy támogassák a vakvezető kutyák képzését. Annamari szorosan kötődik a Szikrát kiképző Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványhoz. Az eseményről itt olvashatsz.

Ez a kép akkor készült, miközben Durand Ász-dúr keringőjét játszotta.

Együtt futnak

Annamari és Szikra tagja a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola népes futócsapatának. Éppen egy tavaszi futóversenyre készülnek.

 

Támogass te is egy jó ügyet!

Ma már felajánlhatod adód 1%-át a vakvezető kutyák képzésére, ha belépsz ügyfélkapuddal ezen a linken.

Már elérhetők az szja bevallási tervezetek a NAV honlapján.

A bevallás bármelyik okoseszközön jóváhagyható, szerkeszthető.

Csak pár percedbe kerül, és átélheted a büszkeséget, hogy támogatást küldtél egy hűséges vakvezető kutyának.

Rövid tájékoztatónkat ITT találod meg.

1% adószámunk: 18449149-1-05

Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány

Gondolj a vakvezető kutyákra! Köszönjük!