Kölyöknevelőket keresünk pici labradorokhoz decemberi és januári kezdéssel

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola jelentkezőket vár kölyöknevelő programjába decemberi és januári kezdéssel Budapestről és környékéről, Miskolcról és annak vonzáskörzetéből, illetve Vas és Zala megyéből. A résztvevő önkéntesek szeretettel, odafigyeléssel segítenek, hogy a kis jelöltekből igazi vakvezető kutyák válhassanak. Az aktív, játékos kiskutyák 10-12 hónapot töltenek nálad, azután vakvezető képzésbe kerülnek.

Komondi Piroska egy fekete és egy sárga labrador mellett
Szakmai vezetőnk két kutyánk társaságában

A kölyöknevelés nem korhoz kötött tevékenység, önkéntes kölyöknevelőink között vannak fiatalok, középkorúak és nyugdíjasok, sőt, olyanok is, akiknek nincs kutyás tapasztalatuk. Kölyöknevelőink kérdéseikkel kölyöknevelési koordinátorunkhoz fordulhatnak. A táp és egészségügyi ellátás költségét alapítványunk állja. A kölyöktalálkozók – vagyis a havonta egyszeri közös találkozások – mindig Budapesten vannak.

A program decemberben és januárban kezdődik. A jelentkezőket kizárólag Budapestről és környékéről, Miskolcról és annak vonzáskörzetéből, illetve Vas és Zala megyéből várjuk.

Kérjük, figyelmesen olvasd végig ezt az írást a kölyöknevelésről, és ha van időd, pillants bele egy nevelő mindennapjaiba a Facebookon: „Ikon a Baráthegyi Iskola vakvezető kutyájának, és Artúr kutyakölyök naplója”.

Ha a tájékoztató elolvasása után szívesen csatlakoznál küldetésünkhöz, kérünk, küldj rövid bemutatkozó levelet a hermina@barathegyi.org címre

Várjuk jelentkezésed!

A Baráthegyi Csapata