Kicsi labik vicces kalandjai – mielőtt vakvezető kutyák lesznek

Unka, Unikum és testvéreik elkezdtek ismerkedni a nagyvilággal, és egyre több kalandban vesznek részt.

Már beszámoltunk nektek arról, hogy U betűs kölykeink január elején kölyöknevelőikhez kerültek. Most megmutatjik, milyen apró kalandokkal telnek a napjaik.

Tudtátok, hogy a modern technika megállíthatatlan terjedése csak mítosz? Mit ér ahhoz képest, amikor a kicsi Unka és legújabb barátja, Beni, éppen térfigyelő kamerásat játszanak?

Unó kihasználja, hogy amíg ilyen kicsi, sok helyre befér. De olyan gyorsan nő, hogy hamarosan nagyobb búvóhelyet kell találnia.

Utópia anyukája, Zina mellett fog felnőni. A kis labrador lány nagyon eleven, egyelőre minden csínytevésben benne van. Szeret nagyokat sétálni a család többi kutyusával és fajtájához hűen imádja a hasát.

Unikummal már az is előfordult, hogy a nevelőgazdija pár órára behozta az irodába. „Olyan furcsa, hogy bárhova megyek, mindenki hirtelen körém gyűlik, ahogy megérkezem. Nem mondom, nagyon tetszik ez nekem, mindenkitől kapok pár kedves szót és simit” – írta Unikum nevében nevelője. Azért a kis Unikum nemcsak az irodában érzi otthon magát, hanem a friss hóban is.

Kölyöknevelőinkkel együtt lelkesen néztük a híradóban a kiskutyákat. Megígérjük, hogy még sokat fogunk róluk mesélni!