Kölcsönös tisztelet, szeretet és összhang

Belecz Zsuzsa és Prizma sikeresen teljesítették a közlekedésbiztonsági vizsgájukat Tatán!
Zsuzsa izgult, ugyanakkor teljes mértékben bízott hű társában, Prizmában, aki ezúttal is vigyázta minden lépését. A vizsga első részében a helyben maradás feladatnál, miközben a kutya a gazda távollétében fekve várakozik, egy idős bácsi odaengedte pórázon a kíváncsi tacskóját, de még ez sem tudta kizökkenteni a mi vakvezető kutyánkat…Hivatását komolyan véve meg se moccant, de még csak hátra sem nézett.
Az egész vizsga alatt érződött a kölcsönös tisztelet, szeretet és összhang a pároson, Prizma ugyanis abban is segíti látássérült gazdáját, hogy az egyensúlyi helyzetét megtartsa és stabilitást adjon járás közben. Együtt kiegyensúlyozottan és minden gond nélkül mentek végig a kihúzott vizsgaútvonalon, még buszra is szálltak.
Köszönönjük minden önkéntesünknek, hogy Prizma útját egyengették. Kopácsi Enikőnek és Winnipegnek az első hetekben a gondoskodást, Speier Sárának és családjának pedig azt, hogy náluk cseperedhetett fel ez a bűbájos nagyfiú!
Köszönjük szépen a vizsgabizottságban végzett munkáját Rózsa Katának és Hajdu Máriának. Zsuzsának és Prizmának további biztonságos és örömteli közlekedést és kalandokat kívánunk.