Zoltán és vakvezető kutyája, Fecske sikeresen levizsgáztak

Fecske az elbűvölő labrador már az első találkozásukkor belopta magát látássérült gazdája, Nagy Zoltán szívébe. Az azóta eltelt hosszú hónapok alatt, a rengeteg közös tanulás és gyakorlás során hihetetlen összhang és bizalom alakult ki közöttük. Ez a szeretetteljes kapcsolat és a sok-sok munka meghozta eredményét és kiválóan teljesítették a közlekedésbiztonsági vizsgát Mezőkövesden. Útjuk otthonuktól a polgármesteri hivatalig és vissza vezetett.

A képen egy látássérült férfi megy az utcán vakvezető kutyájával, aki egy fekete labrador.
Nagy Zoltán és vakvezető kutyája, Fecske

Útközben a keskeny járdák mellett elszáguldó autók, fejmagasságba belógó ágak és kerítés mögül ugató kutyák sem tudták megzavarni párosunkat. A közel egy órás útvonalat a rájuk jellemző precizitással és fegyelmezettséggel járták be. Mindhárom vizsgabiztos kitűnőre minősítette a vizsgát és gratulált fantasztikus teljesítményükhöz!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Fecske önkéntes kölyöknevelő családjainak, Fejér Imolának és párjának, valamint Mihaji Sándornak és családjának hogy felnevelték és boldog kölyökkort biztosítottak Fecskének, ezzel hozzájárulva remek teljesítményéhez.

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek