Vakvezető kutyák a Messer Családi Napon

2017.09.09-én nagy örömmel vettünk részt immár második alkalommal a Messer Hungarogáz Kft. Családi Napján vakvezető kutyáinkkal és kollégáimmal. Google és Gordon, a két fekete labrador fiú a Messer Kft. előző támogatásából tenyésztőtől vásárolt két kutyánk is jelen voltak, Google a látássérült gazdájával, Gál Andrással képviselte Alapítványunkat.

Gál Andrást kérdezi a rendezvény házigazdája
Gál András és a rendezvény házigazdája

Az érdeklődőknek András a Braille írógéppel megmutatta, hogyan tudnak írni és olvasni a látássérültek és válaszolt a kérdéseikre, hogy milyen a vakvezető kutyával való közlekedés és a közös életük. Akik szerették, kipróbálhatták milyen vakvezető kutyával közlekedni, négy kutyánk közül lehetett választani, majd az élményt egy közös fotóval tettük felejthetetlenné.

Bagira egy lefedett szemű lányt vezet hámban, mellette kiképzője kíséri őket
“Bagira megbízom benned”

Hálásan köszönjük a Messer Hungarogáz Kft.-nek az eddigi támogatásukat és az újból felajánlott összeget, mellyel támogatják küldetésünket!

A Messer Kft. dolgozói és Alapítványunk képviselői állnak egy épület előtt egymás mellett, egy kisgyerek áll az anyukája előtt, a rendezvényszervező guggol középen, Google a gazdája lábánál fekszik, a többi öt labrador meg az álló emberek előtt egymás mellett sorban
A Messer Kft. dolgozói és Alapítványunk képviselői
  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek