Születésnap vakvezető kutyákkal

Részt vehettünk a Premier Outlet 12. születésnapján! A rendezvényre ezúttal magunkkal vittünk egy mobil akadálypályát is, melyen lefedett szemmel, két tanulónk, Felhő és Brendon segítségével mindenki kipróbálhatta milyen, ha egy vakvezető kutya vigyázza lépteit.

A képen egy hölgyet vezet épp Felhő, a fekete labrador az akadálypályán. Felhő pórázát fogja kiképzője.
Az akadálypályán!

Hack, a 4 hónapos kis nebuló is elkísért minket kölyöknevelő családjával és nagy örömmel fogadta a sok lelkes rajongóját. A nap folyamán rengeteg simogatást és elismerést kapott, hogy kicsi kora ellenére milyen ügyesen tűri a nagy sürgés-forgást. Emellett természetesen a Braille-írás és az illatfelismerő játék sem maradhatott ki programunkból.

A képen két kislány ül az asztalnál és nézik a papírt, amelyre Braille-írással van írva. A asztalon vannak még hűtőmágnesek és fűszertartók is.
Vajon mit írtak oda Braille-írással?

Szívmelengető érzés volt, hogy egy kedves hölgy, aki évek óta támogatja alapítványunk munkáját kilátogatott a rendezvényre és most először személyesen is találkozhattunk vele. Ő is bátran nekivágott Felhő segítségével az akadálypályánknak, majd finom jutalom falatokkal kedveskedett kutyusainknak.
Nagyon jó hangulatban telt az egész nap és rengetegen voltak kíváncsiak a vakvezető kutyákra! Ezúton is szeretnénk megköszönni a meghívást a Thomas Breitling-nek.

A képen Sasvári Sándor ül és simogatja Felhőt, aki egy fekete labrador. Felhő pórázát fogja kiképzője.
Sasvári Sándor és Felhő
  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek