Rusty, a megmérgezett vakvezető kutya emlékére jótékonysági festmény aukció

Rusty, a megmérgezett vakvezető kutya emlékére jótékonysági festmény aukciót hirdettek meg kedden Egerben a jótékonysági sajtótájékoztatón:

A festményen látható Maja és Rusty
Maja és Rusty

Borics József festőművész által megfestett és felajánlott 65 x 65-ös festményt 2014. november 11-vel aukcióra bocsátották a szervezők, melyre 2014. december 15-ig lehet licitálni. Az ajánlat indító ára: 150.000.- Ft.

Sőt, lehetőséget biztosítanak arra, hogy akár  négy módon is lehessen támogatni kezdeményezésüket:

  1. Utalja át Ön a legnagyobb összeget és ezzel legyen tulajdonosa Borics József festményének.

  2. Utaljon a megadott számlaszámra egy Önnek tetsző bármekkora összeget, ezzel segítve a három alapítványt. (“két menhely” és a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola)

  3. Vigye hírét a kezdeményezésnek, hogy minél több ember tudhasson róla, esélyt adva minél nagyobb adomány összegyűjtésére.

  4. Akár kis lépésekkel, de segítsen átformálni az emberek állatok iránti szemléletét.

A festményt a leendő tulajdonosa december 19-én, nyilvános rendezvény keretében veheti át a művésztől, aki  egy elismert művész. Az árverés tárgya valójában az a gyönyörű alkotása, amelynek legnagyobb értékét a témája, az általa adható támogatás és ezzel járó elismerés nyújtja majd a leendő tulajdonosának.

A jótékonysági árverés részleteiről további részletek az alábbi linken érhetőek el: Jótékonysági árverés Rusty a vakvezető kutya emlékére
Sajnos, mivel a mi napig nem sikerült megtalálni Rusty gyilkosát, még mindig aktuális a nyomravezetői díj felajánlásunk.

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek