Negyedmillió forint értékű ajándékgyűjtés a vakvezető kutyáknak

Vakvezető kutyáknak gyűjtöttek negyedmillió forint értékű ajándékot  2014. november 8-án a Fressnapf Miskolc Áruházban az Első Miskolci Lions Klub , a Lady Lions Club Miskolc és a Fressnapf szervezésében.

amely mögött a háttérben a miskolci Fressnapfos barátaink láthatóak,  előtte pedig egy cuki golden
Szépen gyűlnek az ajándékok a kosárban

Nagyon szépen köszönjük Önkénteseinknek akik még Budapestről is eljöttek, hogy segítségükkel interaktív érzékenyítő programunk során az érdeklődők megismerkedhessenek a vak emberek mindennapjaival.  Nagyon őrülünk a sok hasznos ajándéknak, amit vakvezető kutyáink kaptak az előzetesen összeállított ajándék listáról.

A képen ajándék gyűjtés promotálása közben látható dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona és Koleszár Péter  a  Borcsás molinónk előtt
dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona és Koleszár Péter

Ezúton is szeretnénk külön köszönetet mondani Koleszár Péter barátunknak, aki évek óta lelkes támogatónk, és az Első Miskolci Lions Klub soros elnökeként nem csak a sikeres ajándékgyűjtési akció megszervezésében vett részt, hanem az ajándékozási lehetőséget a helyszínen is aktívan promotálta. Meghívásának köszönhetően az  eseményen részt vett a Lions Klubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona is, aki sokakhoz hasonlóan lefedett szemmel kipróbálta és megtapasztalta, hogy a vakvezető kutya miért jelent nagyobb segítséget látássérült embertársainknak minden élettelen segédeszköznél az önálló és független közlekedésben.

Minden támogatónknak köszönjük szépen a vakvezető kutyáink nevében is azt a sok-sok hasznos ajándékot aminek nagyon örülnek!
Még egyszer köszönjük a szervezőknek a lehetőség biztosítását arra, hogy minél többen tehessenek valami NAGYON JÓT a vakvezető kutyákért!

További képek megtekinthetőek az alábbi linkre kattintva facebook albumunkban: Meglepetés vakvezető kutyáknak a Fressnapf Miskolc Áruházban

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek