Nátán kölyöknevelőhöz költözött

Szinte el sem hisszük, de már 10 hét telt el, amióta a mi kis N betűs zsemlegombócaink megszülettek. Nátán és Noé elhagyta a szülői házat és kölyöknevelőkhöz költözött.

Nátán az orvosi vizsgálóban az asztalon fekve vár türelmesen
Nátán türelmesen vár az oltásra

Nátán kölyöknevelői, Tibor és Judit pár évnyi kihagyás után csatlakoztak ismét hozzánk, aminek mi nagyon örülünk. Nátán mostanra egy igazi kis egyéniség lett, önálló akarata van, szeret a fejébe venni dolgokat, és azokat legjobb tudása szerint kivitelezni, így szüksége is lesz gyakorlott nevelőkre.

Nátán, a “plüssmackó-kutya” oltási programja lassan teljes lesz, így hamarosan csatlakozhat a többi tanuló kutyánkhoz a közös találkozókon.

Ha te is kipróbálnád magad kölyöknevelőként, akkor erre most itt a lehetőség, hiszen megszületett az O betűs alom. A program decemberben és januárban kezdődik. A jelentkezőket kizárólag Budapestről és környékéről, Miskolcról és annak vonzáskörzetéből, illetve Vas és Zala megyéből várjuk. Kérjük, figyelmesen olvasd végig ezt az írást a kölyöknevelésről, és ha van időd, pillants bele egy nevelő mindennapjaiba a Facebookon: „Ikon a Baráthegyi Iskola vakvezető kutyájának, és Artúr kutyakölyök naplója”.

Ha a kölyöknevelésről szóló tájékoztató elolvasása után szívesen csatlakoznál küldetésünkhöz, kérünk, küldj rövid bemutatkozó levelet a hermina@barathegyi.org címre
Várjuk jelentkezésed!
A Baráthegyi Csapata