Mítosz megkezdte egyetemi tanulmányait

A lovagias külsejű sárga kan saját tenyésztési programunkból származik. Mítosz Solymáron nevelkedett a Meiszter család szeretetét élvezve, és most kiképzőnknél, Nyíriné Kovács Máriánál folytatja tanulmányait.

Mítosz teste egy cicát rejtve bújik, hízeleg és ügyel arra, hogy minden percet a kiképzője társaságában tölthessen. Vagány életrevaló természetű kan, aki a lelke mélyén egy érzékeny, puha, figyelmes kutyává fejlődött a nevelési programunk alatt.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését! 
1% adószámuk: 18449149–1–05
Kattints rá, így adhatod nekik: http://bit.ly/2Fisu28

Köszönjük a Meiszter családnak, hogy otthont adott Mítosznak és felkészítették őt a nagy betűs életre, hogy újabb vakvezető kutya állhasson egy látássérült ember oldalán. A Meiszter család korábban otthont adott Géniusz nevű csodálatos fekete labradorunknak, aki már új gazdája mellett készül a közlekedésbiztonsági vizsgájára.

Nem sokkal első születésnapja után Mítosz és testvérei számot adtak tudásukról. Ilyenkor vakvezető tanulóink megmutatják, mennyire sikerült elsajátítaniuk az alapokat, azokat a feladatokat, amik a képzésük során majd fontosak lesznek.

Mítosz abban a szerencsés helyzetben van, hogy egyetemi éveit testvérével, Mokkával tölti. Ugyanis együtt tanulnak kiképzőnknél, Nyíriné Kovács Máriánál.