Mítosz hamar köt barátságot

Mítosz a gyönyörű sárga labrador, sokat tanul kölyöknevelőinek másik kutyusától. Mindig alaposan megfigyeli, mit tanulhat el idősebb kollégájától. Mítosz abban a szerencsés helyzetben volt, hogy lehetősége adódott Géniusztól is tanulni, hiszen mindketten a Meiszter család szeretetét élvezték.

Mítosz a sárga labrador türelmesen ül kölyöknevelőjének lába mellett
Mítosz nagyon türelmes kutya, gyorsan tanul

Mítosz a korának megfelelő dolgokat már tudja, szépen sétál pórázon, és ha szabadon szaladgál, akkor is figyel nevelőire. Az elé rakott ételt türelmesen figyeli mindaddig, amíg kölyöknevelői jelzik számára, hogy megeheti.

Mítosz büszkén nézi a többi szaladgáló kutyát, de nem mozdul el kölyöknevelője lába mellől
Mítosz sokat tanul idősebb kutya barátaitól

“Egyszer megkapta a reggelijét, én elmentem a fürdőszobába és mikor visszaértem még nem nyúlt az ételhez. Rájöttem, hogy elfelejtettem azt mondani, hogy ‘tiéd’ ” – emlékszik vissza mosolyogva kölyöknevelőnk, Dóra. Mítosz egy nagyon aktív kutya, bárkivel könnyen és hamar köt barátságot.

Ha te is kipróbálnád magad kölyöknevelőként, akkor erre most itt a lehetőség, hiszen megszületett az O betűs alom. A program decemberben és januárban kezdődik. A jelentkezőket kizárólag Budapestről és környékéről, Miskolcról és annak vonzáskörzetéből, illetve Vas és Zala megyéből várjuk. Kérjük, figyelmesen olvasd végig ezt az írást a kölyöknevelésről, és ha van időd, pillants bele egy nevelő mindennapjaiba a Facebookon: „Ikon a Baráthegyi Iskola vakvezető kutyájának, és Artúr kutyakölyök naplója”.

Ha a kölyöknevelésről szóló tájékoztató elolvasása után szívesen csatlakoznál küldetésünkhöz, kérünk, küldj rövid bemutatkozó levelet a hermina@barathegyi.org címre
Várjuk jelentkezésed! A Baráthegyi Csapata