Még több karácsonyi angyalkánk érkezik

Már hagyománnyá vált, hogy ajándékot adunk a rászoruló gyerekeknek. Angyalkáink évről évre több csomagot hoznak a karácsonyfa alá.  Az első évben 50 gyerek örülhetett, tavaly 64, idén 86 gyermeknek szerzünk örömet az adományozókkal, akik csatlakoztak hozzánk.

Balogh Ádám, alapítványunk pszichológusa az ötletadó szervező egyben. „Az ajándékok nagy része játék és édesség, de vannak köztük ruhák, használati tárgyak, pl. hajgöndörítő, hajvágó vagy épp tortakészítő eszköz. A kívánságok nagyon gyorsan teljesültek, a meghirdetés első napján 2 óra, a másodikon már csak 1 óra kellett ahhoz, hogy minden gyerek angyalkára leljen. Mindenki lelkes és sok új angyalka jelentkezett. A gyerekek nagyrészt látássérültek, de most is vannak olyan gyerkőcök, akik hátrányos helyzetűek, vagy a jelenlegi helyzetben nincs mód arra, hogy ajándékot kapjanak karácsonykor” – mondta el Ádám.

Az ajándékokat december 21.-én adjuk át azoknak a gyerekeknek, akik el tudnak jönni alapítványunk miskolci központjába. Az ünnepi alkalommal vendégül látjuk őket, és találkozhatnak Ádám jelenlegi és nyugdíjazott vakvezető kutyájával és más okos vakvezetőkkel is. Sajnos az utazás vagy egyéb hátráltató ok miatt nem lehet minden gyerek velünk, természetesen hozzájuk is eljuttatjuk az ajándékokat.

Minden támogatónak köszönjük, hogy szebbé tette ilyen sok gyerek karácsonyát!