Leendő kölyöknevelőinkkel találkoztunk

Nem mindennapi találkozóval zártuk a hetet! Leendő kölyöknevelőink látogattak el alapítványunk központjába, hogy személyesen is megismerkedhessünk és közösen beszélgessünk arról, hogy milyen is az a kölyöknevelő program.

A képen 5 babakutya (3 csoki barna, 2 fekete) épp tejcsit szopizik.

Szót ejtettünk arról, hogy mik a vakvezető kutya ismérvei, mik azok a szokások, amiket az önkénteseknek kell kialakítani a kiskutyákban és, hogy a program hogyan zajlik kicsi kortól egészen az átadásig. Elmondtuk, hogy természetesen a nevelés során mindenben számíthatnak ránk, akik vállalkoznak erre a nemes feladatra. A megbeszélésen többen részt vettek kölyöknevelőink közül, akik megosztották tapasztalataikat az érdeklődőkkel. Itt volt az 5 hónapos Index is szerető családjával és kicsi Cora, aki nem sokára beköltözik leendő kölyöknevelő gazdijához. A kicsik mellett két demonstrátor kutyánk, Diamond és Bóbita is aktív részese volt a találkozónak, hisz az ő segítségükkel mindenki kipróbálhatta milyen lefedett szemmel vakvezető kutyával közlekedni. Köszönjük mindenkinek, aki eljött. Sok szeretettel üdvözlünk minden kedves leendő kölyöknevelőt csapatunkban!

A képen egy teremben félkörben ülnek az emberek. Piros pedig épp a táblára ír .

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden önkéntes kölyöknevelőnknek, hogy időt és energiát nem sajnálva biztosítják a szeretetteljes és aktív gyerekkort a jövő vakvezető kutyáinak. Önzetlen és odaadó segítségük nélkülözhetetlen ahhoz, hogy több látássérült embernek adhassunk ilyen csodás négylábút.

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek