Kiwi és Karma igazi társaik lettek gazdijaiknak

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ma két párosunk sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát tett! Kálmán és Kiwi, valamint Piroska és Karma a vizsgabizottság szerint remekül teljesített!

Piroska és Karma valamint Kálmán és Kiwi a sikeres vizsga után
Piroska és Karma valamint Kálmán és Kiwi a sikeres vizsga után

Kálmánék kezdték a vizsgát, a kliensszállótól a központba kellett eljutniuk, ezt az útvonalat húzták. Kálmán nagyon izgult az elején, de persze minden rendben ment. Kiwi mutatta a gyalogátkelőket, tette a dolgát. A villamosvezető olyan kedves volt, hogy még az autós gyalogátkelőnél se voltunk, gondolta, megvár minket, így Kálmán nem hallotta, hogy bent áll a villamos… Ahogy beértek a megállóba, Kiwi határozottan döntött és vitte fel Kálmánt a járműre – meséli Királyné Barkóczi Emese, aki Kiwit képezte.

Piroskáék vizsgaútvonala a központ – kliens szálló volt. Olyan tömegben indultak el és buszoztak, hogy alig láttuk a párost, de remekül megoldottak mindent. Nagyon kedvesek ők így együtt, minden gond nélkül célba értek. Karmát Cserven Lajos képezte.

A K betűs kölyköket születésüktől fogva 8 hetes korukig Emese gondozta, így számára ez egy nagyon örömteli pillanat. “Nehéz tolmácsolnom azt a boldogságot, amit ma átéltünk, mikor Kálmán és Piroska megkönnyebbülve a vizsga után fülig érő szájjal mosolyogtak. Nagy boldogság ez mindenki számára, osztozzunk az örömükben” – mondja.

Gratulálunk a párosoknak, a kutyákat kiképző Emesének és Lajosnak, valamint nagyon köszönjük, Répás Edónak és párjának, hogy felnevelték nekünk Kiwit, továbbá Weiner Gizellának, és Debnárné Méder Eszternek, akik Karmát nevelték.