Két fantasztikus vizsgával zártuk a 2016-os évet!

Ábrahám Alexa és okos vakvezető kutyája, Gamma Szegeden, Király Noémi és elragadó vakvezető kutyája, Gerbeaud Budapesten tettek sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát.

Alexa a vizsgán bebizonyította, hogy a szegedi zsúfolt forgalomban is, ügyesen tudja irányítani Gammát. Párosunk három fős vizsgabizottság előtt mutatta meg, hogy magabiztosan közlekednek villamossal, biztonságosan kelnek át nagy forgalmú utakon, vasúti átjárón. Alexa és Gamma nagyszerűen vett minden akadályt és nagyon szépen teljesítették a vizsga követelményeit.

A képen Alexa hasal a füvön és mellette fekszik Gamma, a sárga labrador. Alexa átöleli Gammát.
Alexa és Gamma

Noémi és Gerbeaud karácsony előtt, a hatalmas budapesti forgatagban mutatták be, hogy képesek önállóan közlekedni. A vizsga Zugló kertvárosi részéből indult és a zsúfolt karácsony előtti forgalommal terhelt Stadionok buszpályaudvarig tartott. Párosunk teljes összhangban, egymásra figyelve és egymásban bírva teljesítette a vizsgafeladatokat. A köztük lévő szeretetteljes kapcsolatnak köszönhetően, még a vizsgadrukk okozta pici eltévedést is hamar kibogozták. Noémi és Gerbeaud nagyon ügyesen teljesítette a közlekedésbiztonsági vizsgát.

A képen Noémi előtt Gerbeaud, aki egy sárga labrador  ül, miközben a lány guggol és fogja a  kutya pórázát.
Noémi és Gerbeaud

Ezúton is gratulálunk mindkét párosunknak!

Köszönjük, Gerbeaud önkéntes nevelőcsaládjának, Hernold-Bozsó Bernadettnek és férjének, valamint Gamma önkéntes kölyöknevelőjének, Tőrös Bélának, hogy áldozatos munkájukkal felnevelték őket és segítettek, hogy két látássérült ember álma valóra válhasson.

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek