Huba új családra talált!

Huba gazdája karácsony után elhunyt. Tudtuk, hogy kora miatt vakvezető kutyánk már nem fog szolgálatba állni másik gazdi mellett, ezért örökbefogadó családot kerestünk neki. Hatalmas volt az érdeklődés, nagyon sokan jelentkeztek Hubáért, köszönjük mindenkinek, akinek megmozdította a szívét a nyugdíjas vakvezető története. Huba vasárnap egy olyan családhoz került, akik korábban már örökbe fogadták egy nyugdíjas kutyánkat, Lokumot, és nagyon vágytak arra, hogy ismét segíthessenek.

Huba gyönyörű sárga labrador, éppen egy kék mintás szőnyegen fekszik, és érdeklődve figyel
Huba nagyon jó formába van, szeret játszani, mozogni

Dr. Molnárné Bán Ildikó és Dr. Molnár Mihály otthonában Huba bent lehet a lakásban vagy kedve szerint kimehet az udvarra, sehol nem lesz egyedül. Együtt fog élni Sztyepánkával, a család egyéves foxi-puli keverék kutyájával és sokat fog találkozni Ildikóék kis unokájával is.

Sok boldogságot és jó pihenést, Huba! Igyekszünk, hogy mielőbb új vakvezető kutyák folytathassák a küldetést, amiben te is részt vettél.

Ha Te is úgy gondolod, hogy a vakvezető kutyák a legcsodálatosabb segítők közé tartoznak, kérjük, állj melléjük és támogasd adód 1%-val kiképzésüket!

1% adószámunk: 18449149–1–05

Így adhatod nekünk: http://bit.ly/2Fisu28