Géniusz rajong az emberekért

Géniusz a termete ellenére puha, finom érzékeny kutya, aki szívesen csinálja az alapozó feladatokat. Jelenleg kiképzőnknél, Nyíriné Kovács Máriánál készül a rá váró fontos feladatra, hogy a jövőben egy látássérült ember társa lehessen.

Géniusz boldogan mosolyog kiképzője, Nyíriné Kovács Mária oldalán
Géniusz és kiképzője, Nyíriné Kovács Mária

Géniusz Solymáron nevelkedett egy kertes családi házban, a Meiszter család gondoskodásában. A kölyökkel kiemelkedően a 14 éves Meiszter Bogi foglalkozott, korát meghazudtolva éretten kezelte a kutyát.

A kissé sáros Géniusz kölyöknevelője mellett üldögél
Géniusz és kölyöknevelője, Bogi

Kutyákkal és társállatokkal is kifinomultan bánik, rajong az emberekért, vágyik a szeretetre és a törődésre. Próbál mindenben megfelelni az elvárásoknak.

Köszönet a Meiszter családnak, hogy otthon adott Géniusznak, és gondoskodó nevelésükkel lehetőséget nyitottak, hogy ismét egy remek segítőtársat képezhessünk látássérült embertársaink számára.

A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Adhat kampányában telefonhívással vagy smssel 500 forinttal támogathatod, hogy minél több vakvezető kutyát képezhessünk. Hívd az 13600-as telefonszámot, és add meg a 03-as melléket vagy küldd el a 03-at a 13600-as számra.