Ezeket az ajándékokat vakvezető kutyáink gyűjtötték össze

Karácsonyi Angyalkáink mindent megtettek azért, hogy hatvan gyerek karácsonyi kívánságait teljesíthessük. Az ajándékok megérkeztek a gyerekek karácsonyfája alá alapítványunk miskolci központjába.

Az ajándékokat december 17-én adtuk át személyesen a gyerekeknek és családjaiknak, illetve továbbítottuk számukra. Négy látássérült gyermek is meglátogatott minket. Boldogan fogadták a “Karácsonyi Angyalkák” érkezését, izgatottan felbontották ajándékaikat, és érdeklődve simogatták Danát és Bóbitát.

A megajándékozott gyerekek között vannak látássérült és értelmileg akadályozott gyerekek, fogyatékkal élő szülők és rászoruló családok kislányai és kisfiai is. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lakó hatvan gyereket rehabilitációs szakemberek és családsegítő munkatársak közreműködésével választottuk ki.

„Ezeket az ajándékokat a vakvezető kutyusok gyűjtötték össze nektek” – mondta a gyerekeknek Balogh Ádám, a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány munkatársa, az ajándékozás szervezője. Ádám vakvezető kutyájával, Danával adta át az ajándékokat.

Köszönjük a hatvan felajánló jóságát, és örülünk, hogy közösen szebbé tettük a gyerekek karácsonyát!

“Karácsonyi Angyalka” programunkról itt írtunk korábban.