Amikor a legkisebbek találkoznak

Kölyöknevelő programunk részeként rendszeresen tartunk találkozókat a legfiatalabb növedékeinknek, amelyeken rengeteg új élményben van részük és a “nevelő szüleik” is sok hasznos tanáccsal lesznek gazdagabbak.

A képen egymás mellett ül vakvezető hámban két sárga kölyök labrador.
Hack és Harley

Legutóbb a Campona-nál találkoztunk öt nevelés alatt álló kölyökkutyánkkal, Hack-kal, Havassal, Houstonnal, Harley-val és Hettivel. Ez alkalommal megnéztük, hogy a kölykök hogyan viszonyulnak az utcán más kutyákhoz, milyen gyorsan képesek lenyugodni, ha nem egyből engedjük oda őket. Később egy kis játék és a kültéri rácsos lépcső megmászása után bementünk velük a bevásárlóközpontba. Komoly kihívások elé állítottuk a kölyköket és persze nevelőgazdáikat is, hiszen a hétvégi zsúfoltságban kellett lavírozniuk az emberek közt.

A képen nevelőgazdája ölében vak Harley, a sárga kölyök labrador és nézi az akváriumot.
A halakkal ismerkedik Harley

Megnéztük a különböző felületű kövezeteket, az üvegfalú liftet, a forgóajtót, az állatos bolt madarait és kisállatait, elmentünk a csábító illatú polcok mellett is. A kölykök és nevelőik maximálisan kiállták a próbát, nagyon ügyesen oldották meg az eléjük kerülő kihívásokat.

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek