Alexa és vakvezető kutyája, Fahéj

Új párosunk, Alexa és Fahéj nemrég találtak egymásra. A dombóvári lány, nagyon aktív életet él, hegedül, lovagol, fut egyszóval egy igazi örökmozgó. Fahéj, aki szeretetteljes és élményekben gazdag környezetben nőtt fel önkéntes kölyöknevelő családjában, Alexa első vakvezető kutyája. A két fiatal hatalmas lelkesedéssel vágott neki a közös tanulásnak.

A képen egy fiatal lány áll a lécső tetején vakvezető kutyájával, aki egy sárga labrador.
Vértesi Alexa és Fahéj

Alexa nagy hévvel és odafigyeléssel vetette bele magát a kutyázásba, és Fahéj is legalább ilyen lendülettel és odaadással dolgozott az első naptól fogva. Alexa nagyon jól érzi Fahéj jelzéseit és követi a kutyát, aki minden rezdülését figyeli a gazdinak. Már most nagy összhangban, egymásra figyelve tudnak együtt dolgozni. A nagy közös megmérettetésig, a közlekedésbiztonsági vizsgáig még sokat kell tanulniuk, de nagyon jó úton járnak. A legfontosabb dolog pedig már meg van, hisz nagyon boldogok együtt!

Ezúton szeretnénk megköszönni Fahéj nevelőcsaládjának, Mihaji Sándornak és Nagy Andreának hogy áldozatos munkájukkal immár a harmadik kölyökkutyát nevelték fel Alapítványunknak, ezzel rengeteget segítve abban, hogy minél több látássérült embernek adhassunk vakvezető kutyát!

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek