Alexa és Titán kitűnő eredménnyel vizsgázott

Vértesi Alexa egyetemi hallgató a fővárosban. Titánnal nagy tömegben kifogástalan közlekedésbiztonsági vizsgát tettek januárban.

„Látszott, hogy párosunk jól érti egymást, rutinosak és kiegyensúlyozottak” – mondta Királyné Barkóczi Emese, Titán kiképzője.

Alexa és Titán

„Voltak váratlan helyzetek, ahogyan szinte mindig, mint például a járda közepén hagyott kuka és roller vagy a nagy tömeg a buszokon és a megállókban. Ez egy nagyon forgalmas útvonal volt, ahol rengeteget kellett utazni is, de mindent flottul megoldottak. Kifogástalan, összeszokott és harmonikus munkát mutatott a páros” – mondta Komondi Piroska, alapítványunk szakmai vezetője.

Alexa és Emese a vizsga után Titánnal

Szeretettel és hálával gondolunk Titán kölyöknevelőjére, Hambuch Flórára. Családja a vizsga végén, a helyszínen gratulált párosunknak.

Köszönjük a vizsgabizottságban végzett munkát Juhászné Mályi Editnek, Rózsa Lindának és Komondi Piroskának. Továbbá köszönjük Királyné Barkóczi Emesének Titán kiképzését és párosunk felkészítését!

Gratulálunk és boldog együtt töltött éveket kívánunk Alexa és Titán.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését!      

1% adószámuk: 18449149–1–05
Magyarországon több vakvezető kutyára van szükség. Sokan várakoznak hű társra alapítványunknál. A várólistánkon átlagosan 40-50 fő van. Jelenleg 12 kutyánk áll kiképzés alatt, és ha minden a terveink szerint sikerül, akkor 30 kölyök fog megszületni nálunk ebben az évben, akikből a jövő évben vakvezető kutya válhat.