Ádám és vakvezető kutyája Bözsi

Móricz Ádám és vakvezető kutyája Bözsi ezen a héten teszik meg első közös lépéseiket. Bözsi, Ádám első vakvezető kutyája, így nagy izgalommal vágtak bele a közös tanulásba. Már az első naptól nagy odafigyeléssel és fegyelmezetten vetették bele magukat a feladatok megoldásába. Rehabilitációs tanár segítségével rengeteget tanulnak és gyakorolnak, hogy a jövőben magabiztosan és biztonságosan tudjanak együtt közlekedni. Természetesen ez még csak a kezdet, hisz nagyon hosszú út vár még rájuk közlekedésbiztonsági vizsgájukig, azonban már eddig is nagyon ügyesen teljesítettek.

A képen egy fiatalember épp felér egy lépcsősor tetejére sárga hámban lévő vakvezető kutyájával. Jobb kezében fehér botot tart.
Móricz Ádám és Bözsi

A kánikula ellenére megküzdöttek egy hihetetlenül hosszú lépcső sorral, sőt mi több Bözsi a boltban és a pizzériában is bebizonyította, hogy képes ellenállni a finom falatoknak, amikor munkáról van szó. A mai nap vidáman és élményekkel telve indulnak haza Debrecenbe, de hamarosan visszatérnek még hozzánk, hogy profi páros válhasson belőlük.

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek