8 hetesek lettek az M betűs kölykök

Szinte hihetetlen, de Iris 10 kölyke máris elmúlt nyolchetes, így elkezdtek kiköltözni a családi fészekből, és megismerkedni új otthonukkal kölyöknevelőiknél. A 10 kiskutya mindegyike gyönyörűséges, nagyon érdeklődő, imádnak játszani és futkározni.

A két sárga labrador boldogan mosolyog a kamerába
A kölykök érdeklődve fedezik fel a nagy világot

Arról már beszámoltunk, hogy a kölykök megkapták a chipjüket és az első oltásukat, azóta megkapták a második oltást is. A rendkívül eleven 10 fős társaság a hétvégén elkezdett kiköltözni anyjuk, Iris mellől.

A kölyköket ebben a korban minden érdekli, ami mozog, színes vagy hangot ad. Imádják a plüssöket, így azokért komoly csatározásra is képesek egymással.

Legjobban az egymással való bunyózást élvezik, illetve az emberi társaságot szeretik. Ha csak leguggol, lehajol az ember közéjük, máris minden kölyök ott terem, és egymással tolongva próbálnak simogatáshoz, hasvakaráshoz jutni.

A világ felfedezése, az új élmények nagyon könnyen elfárasztják a kicsiket, akik ilyenkor hatalmasakat alszanak, még az sem zavarja őket, ha látogatók érkeznek. Gond nélkül horkolnak a fűben, ha túl fáradtak ahhoz, hogy elvonuljanak a házukba.

Köszönjük Török Sándorné Katalinnak és családjának, hogy ilyen nagy szeretettel gondozták a kicsiket és Irist.

Támogasd a vakvezető kutyák kiképzését adód 1%-ával!
1% adószámuk: 18449149–1–05
Így adhatod nekik: http://bit.ly/2Fisu28