Zsolt és Nátán kapcsolata nagyon szoros

Dr. Csúzda Zsolt és Nátán sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát tettek. Nem volt egyszerű dolga a párosnak, hisz az idő a hőségriadóig emelte a hőmérsékletet.

Nátánnak nagyon melege volt, de végig tudták csinálni az 1 órás vizsgát, mely az Aquincumtól a Szentlélek térig tartott. Némi buszozás után hosszas gyaloglás várt párosunkra. Alapítványunk “nagy mackója” minden porcikájával figyelt Zsoltra , akivel néhány hónap alatt igen szorosra füzeték kapcsolatukat.

Rajonganak egymásért, nincs is előttük olyan akadály, amit ne tudnának együtt leküzdeni. Zsoltnak Nátán az első vakvezető kutyája, ennek ellenére ösztönösen jó érzékkel kezdett bele a “kutyás életbe”. Nátán pedig mágnesként tapadt a gazdira, ezzel igen szoros kapcsolatot alakítva ki kettőjük között.

Nátánt Nyíriné Kovács Mária képezte.

Köszönjük Kardalus Juditnak és Kardalus Tibornak, hogy otthont adtak Nátánnak és felnevelték őt, ezzel újabb esélyt adtak egy látásserült embernek hogy teljes életet tudjon élni. Köszönjük a munkáját vizsga bizottságnak, Renkó Zsuzsannának és Varga Viktóriának.

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :