Vakvezető tanulóink szépen haladnak

A novemberi kölyöktalálkozón Artúr bemutatta mit tanult az elmúlt egy évben. Kölyöknevelője szerint a kajla kölyökből lassan egy fiatal úriember válik. Mokka most lép a kamaszkorba, de ez nála nem okoz gondot, csak még barátságosabb lett. Mítosz is rengeteget fejlődött az utóbbi időben.

Mokka a fekete labrador nyugodtan üldögél a mellette guggoló kölyöknevelő oldalán
Mokka és kölyöknevelője, Szilvi

Artúr megünnepelte első születésnapját nővéreivel együtt, majd a novemberi kölyöktalálkozón megcsillogtatta tudását. Szépen teljesített, kölyöknevelője, Marika nagyon büszke rá. Marika szerint Artúr sokat komolyodott, jobban figyel. Kajlasága még néha megmutatkozik, de amikor feladatot kell végrehajtani, örömmel teljesíti. Továbbra is minden érdekli, más kutyákkal, emberekkel barátságos.

Mokka, a fekete labrador a korának megfelelő alapismereteket már elsajátította, de így is rendszeresen gyakorolja azokat. Nagyon szeret tanulni, ezért nevelőjének is sok örömet szerez. “Mokka mindig boldog, rendkívül vidám kis hölgy. A kamaszkor nála nem okozott jelentős változást, talán még barátságosabb lett, mint amennyire eddig volt” – mondja kölyöknevelője, Szilvi.

Mokka a gyönyörű fekete labrador a kamerába nevet
Mokka a gyönyörű fekete labrador

Kölyöknevelői sokat gyakorolnak Mítosszal, a sárga labrador rengeteget fejlődött az utóbbi időben. „Nagyon simulékony kutya. Figyelmes, könnyen behívható, más kutyáktól is szívesen tanul” – mondja kölyöknevelője, Dóra.

Mítosz a sárga a labrador nyugodtan várakozik
Mítosz nagyon szívesen tanul
  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek