Szikra és Annamari révbe ért

Kardon Annamarinak nagy kő esett le a szívéről: Eljött a nap, amikor levizsgáztak Szikrával.

Zenészként nem ismeretlen számomra a vizsgahelyzet, azonban zongoránál ülve izgulni teljesen más, mint a Kiskutyám hámját fogva izgulni, ebben ugyanis már ketten vagyunk. Arra törekedtem, hogy minél nyugodtabb legyek, ne adjam át neki a feszültségemet, hiszen így is elég nagy felelősség neki engem biztonságban tudni, így azt akartam, hogy számára ez ne legyen más, mint bármelyik másik nap, amikor egyik kedvenc helyemre, a Suhanj Fitnessbe megyünk.

Szikra hozzám hasonlóan érzékeny és nagyon egymásra vagyunk hangolódva, így nem tudtam átverni a kamu nyugalmammal, de a közös izgulásunk ellenére jelentősebb bökkenők nélkül odaértünk az edzőterembe. Itt aztán leereszthettem a feszültséget, hiszen megcsináltuk. Azt hiszem, ezt a délutánt mindketten végig fogjuk aludni.

Nagyon hálás vagyok Susán Juditnak, aki remek kis társat, csodás segítőt nevelt Szikrából, Királyné Barkóczi Emesének, amiért kiképezte és végigkísérte az összeszokásunkat, és mindazoknak, akik támogatásukkal, barátságukkal, szurkolásukkal a háttérből küldték nekünk a pozitív gondolatokat. Jelentem, hogy mindegyik megérkezett! Puszi-pacsi mindenkinek!

Susán Judit kölyöknevelőnket is megkérdeztük, milyen volt egy éven át együtt lenni Szikrával:

Szikra volt a legsírósabb babám! A legérzékenyebb és a legokosabb egyben! Ő volt az, aki rengeteget nyüszített, és azt hittem, hogy egyszer biztosan megszólal, mert nagyon sok mondanivalója van! Imádtam! S hogy túl vannak a vizsgán, azért is jó hír, mert láthatom újra az én kis nyafogós babámat!

Judit párosunkkal:

Királyné Barkóczi Emese, Szikra kiképzője kiemelte, hogy ügyesen meg tudnak oldani mindent együtt, számíthatnak egymásra. A vizsga értékelésekor elhangzott, hogy látszik, mennyire szeretik egymást, “olyan, mintha szívecskék repkednének körülöttük”.

Emese Annamarival é Szikrával:

Annamari, Szikra, gratulálunk nektek! Töltsetek el együtt sok boldog évet.