Sikeresen teljesítettek vakvezető tanulóink

Iris kölykei ebben a hónapban ünneplik első születésnapjukat, így februári kölyöktalálkozónkon számot adtak tudásukról. Mágnes, Mese és testvéreik nagyon ügyesek voltak, így hamarosan mindannyian a képzés következő szakaszába lépnek. Köszönjük kölyöknevelőiknek, hogy egy éve megosztják otthonukat ezekkel a csodálatos kutyusokkal, lelkiismeretesen és szorgalmasan gyakorolnak velük.

Az M betűs alom tagjai, kölyöknevelőikkel, középen a mamakutya, Iris
Az M betűs alom tagjai, kölyöknevelőikkel, középen a mamakutya, Iris

A kölyöktalálkozóra Iris, a mamakutya is ellátogatott, hogy újra találkozzon kölykeivel, jót játszottak együtt, fogócskáztak, majd egy közös kép is készült róluk.

Mese, Mágnes, Iris, Müzli, Mítosz és Mokka
Mese, Mágnes, Iris, Müzli, Mítosz és Mokka (balról jobbra)

Egyéves korban vakvezető tanulóink megmutatják, mennyire sikerült elsajátítaniuk az alapokat, azokat a feladatokat, amik a képzésük során majd fontosak lesznek. Müzli, Mokka, Mese, Mágnes, Mítosz mindannyian szépen teljesítettek, véghez vitték, amit kiképzőnk, Királyné Barkóczi Emese kért tőlük, így minden kutyus és kölyöknevelő oklevelet vehetett át.

Köszönjük szépen kölyöknevelőinknek, hogy ilyen gondosan felnevelték ezeket a gyönyörű labradorokat, hogy begyakorolták velük azokat az alapokat, amire majd a képzésük épül. Mese, Müzli és testvéreik mancsát hamarosan elengedik kölyöknevelőik, hogy a kutyusok kiképzőinknél folytassák tanulmányaikat. Mindezekről itt is beszámolunk majd nektek!

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését! 
1% adószámunk: 18449149–1–05 
Kattints rá, így adhatod nekünk az 1%-od: http://bit.ly/2Fisu28