Robi és Ostya hiba nélkül levizsgázott

Egy örökmozgó ember és egy pörgős kutya hosszú évekre megtalálta a párját.

 

Balogh Róbert és Ostya sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát tett ma Miskolcon. Ostya az engedelmes részben szépen teljesített, azután következett a legjava. Robi az „SZTK-kört” húzta, ami a kórház épületét jelenti, és hiba nélkül teljesítette vakvezető kutyájával. Ostya végig magabiztosan vezette, a keskeny járdákon odafigyelt gazdájára, ügyesen haladt a járdára parkoló autók között is. A buszmegálló megtalálása és az utazás sem jelentett gondot a párosnak.

Robi nagyon sokat jön-megy, és ez az életforma pont a mi energikus Ostyánkra van szabva. Roppant ügyesek együtt, amit ma tökéletesen bebizonyítottak. Ostya saját tenyésztésű kutyánk, nagyon kedves, jó a kapcsolata a gazdájával.

Ostya kölyöknevelője, Kovács Kriszta eljött, hogy megpuszilja szeretett kutyáját, és megismerkedjen Robival. Hálásak vagyunk azért, hogy ilyen remek kutyát nevelt nekünk, és azért is, hogy sok jó tanáccsal látta el Robit. Elmondta neki, hogy milyen szokásai vannak Ostyának, mit szeret a legjobban.

Köszönjük Királyné Barkóczi Emesének Ostya kiképzését. Továbbá köszönjük a munkát a vizsgáztatóknak, Rózsa Katának, Szűcs Andrásnak és az alapítványunkat képviselő Komondi Piroskának.

Sok boldog együtt töltött évet kívánunk párosunknak!