Négy sikeres vizsga szeptemberben

Prizma, Orion, Noé és Piszke megmutatta, hogy milyen felkészültek és magabiztosak az iskolánkban végzett tanulók.

Prizma és Zsuzsa Tatán vizsgázott

Prizma és Zsuzsa között az egész vizsga alatt érződött a kölcsönös tisztelet, szeretet és összhang. Prizma abban is segíti látássérült gazdáját, hogy az egyensúlyi helyzetét megtartsa és stabilitást adjon járás közben. Együtt kiegyensúlyozottan és minden gond nélkül mentek végig a kihúzott vizsgaútvonalon, még buszra is szálltak.

Roland és Orion Budapesten kápráztatta el a vizsgabizottságot

Ahogy haladtak az útjukon, a vizsga váratlan helyzetek sorozatává alakult. Roland és Orion mégis minden akadályt teljes összhangban, probléma nélkül leküzdött. A vizsgabizottság a teljesítményüket csillagos ötösre értékelte.

Noé és Dóri a vizes pesti utcákon is magabiztos volt

Az esős idő ellenére minden rendben ment, pedig Noé igazi arisztokrata kutya, nem kedveli a vizes talajt. Ettől függetlenül ugyanúgy vigyázta Dóri lépteit, mint minden nap. Nagyon szép, harmonikus kapcsolatuk van, kiképzőnk imádott velük dolgozni.

Katalin és Piszke tökéletes vizsgája Miskolcon 

Nagyon hosszú és bonyolult útvonalat húzott ki Katalin, hogy aztán hiba nélkül teljesítse Piszkével. Kutyánk három haverral lakik együtt gazdija házában Miskolcon. Olyan belépni hozzájuk, mint a kutyaparadicsomba, a család egész napja a négylábúak körül forog, így mindenki boldog.

Nyitókép: Prizma