Milán és Nelson esküvői tanúnak is kiváló

Tóth Milán családjában örömteli esemény történt. A nővére esküvőjén neki is fontos szerep jutott vakvezető kutyájával az oldalán. Minderről levélben számolt be nekünk.

„A nővérem férjhez ment! Nagy feladat és egyben megtiszteltetés jutott a számomra. Felkért, hogy legyek a tanúja. Segítségemre ott lehetett velem Nelson mint harmadik tanú.

Segítőkutyám már több mint 6 éve velem van és természetesen az egész család megszerette. Az esküvő napján Nelsonnak is járt a szépítkezés. Volt kutyakozmetikusnál, kapott csokornyakkendőt és egy új hámot is a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola jóvoltából, amit még egyszer nagyon köszönök.

Nelson a násznéppel együtt bulizott

Vakvezető kutyám fegyelmezetten és büszkén szerepelt a templomi és a polgári szertartáson is. Az egész násznépet elvarázsolta. Még a kissé hangos zene sem jelentett problémát a lakodalomban, mert természetesen akkor is ott volt mellettem.

Figyeltem rá, hogy a buli alatt legyen alkalma a szabadban futkorászni. A gyerekek és a felnőttek is örültek neki, hogy Nelsonról lekerült a hám, mert így nyugodtan kényeztethették, miután engedélyt kértek rá tőlem. Még a menyasszony és a vőlegény is szakított rá időt, hogy játsszon vele. Közben jobbnál jobb képek készültek róla.

Annak is örülök, hogy sikerült beszélnem a vakvezető kutyámról a násznépnek, nagyon sokan érdeklődtek, hogy miben segít, milyen vele az élet.

Nelson és én esküvői tanúként nagyon jól szerepeltünk. Kiskutyám most is bebizonyította, hogy bármilyen feladatot képesek vagyunk együtt kiválóan végrehajtani.

A sok fotó közül kiválasztottunk párat, amit most szeretettel megosztunk Veletek.

A képeket Dallos Miklós készítette.”

Milán és nővére: