Mese érkezése óta mindenből dupla kell, szeretetből, simiből, jutiból

Mese úgy vette át Szilaj helyét gazdája mellett, mintha örök életétől kezdve vele élt volna. Marika kicsit aggódott az érkezésekor, hogy lehet-e két kutyát ugyanúgy szeretni, de az élet mindent megoldott. Marika és Mese ma sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát tett Nagykanizsán.

Sikeres közlekedés biztonsági vizsgát tett ma az 51 éves Baranyai Zoltánné és Mese. Mese ugyan kissé zavarba jött, miután a vizsgabizottság elindult utánunk, de Marika ügyesen orvosolta a problémát, és szépen teljesítették a kihúzott útvonalat.

Egyből az otthonról elindulás után azért volt izgalom, mert Marika otthon hagyta Mese jutis táskáját, de kiképzőnk, Köbli Mónika megnyugtatta, hogy minden vizsgán van valamilyen hiba, jobb, hogy ezen gyorsan túlestek.

„Mese fegyelmezett volt, pontosan követte az utasításaimat” – mondta Marika. Az aprócska szuka kutya féltve óvta gazdája lépteit a vizsga alatt. Nagykanizsa központjában, a sétálóutcán tökéletesen teljesítette a megbízhatóságot mérő helyben maradási feladatot az érdekes illatok, elhaladó emberek között. Szép vizsga volt, gratulálunk nekik.

Marika élete alaposan megváltozott Mese érkezésével, aki a szintén alapítványunk által képzett Szilaj helyét vette át. „Mese érkezésével Szilaj mintha újjászületett volna, mert Mese állandóan mozgatja, és az idős hölgy most már boldogan töltheti itthon a nyugdíjas éveit” – mondja Marika.

„Mese úgy vette át Szilaj helyét, mintha örök életétől itt élt volna velem. Kicsit aggódtam az érkezésekor, hogy lehet-e két kutyát ugyanúgy szeretni, de olyan ez, mint amikor második gyerek érkezik a családba, osztódik a szeretet. Mindenből dupla kell, szeretetből, simiből, jutiból, és nagyon jól van így” – tette hozzá.

Köszönjük Windisch Anikónak, Végvári Károlynak és Bodzának, hogy szeretetben, sok türelemmel felnevelték Mesét. Köszönjük a vizsgabizottság tagjainak, Juhászné Mályi Editnek, Hajdú Máriának és Farkas Darinkának, hogy kedvességükkel oldottak a vizsga feszültségét.