Megvalósult a GENERAL ELECTRIC – BARÁTHEGYI csatárlánc

A GE munkatársai alapítványunk miskolci vendégházánál jártak, hogy segítsenek nekünk és megismerkedjenek sokak által izgalmasnak tartott munkánkkal.

Együtt csinosítottuk az udvart

Először is, rengeteget beszélgettünk, igyekeztünk minden kérdésükre felelni, amiből persze nem volt hiány: örülünk, hogy ennyire érdekelte őket, miként telnek a vakvezető kutyák képzésével töltött napjaink. Aki nem volt ott, annak eláruljuk, hogy egy ilyen napnak több, mint 50 árnyalata van, és ezek többsége elég élénk 🙂

Titokzatos, csodálatos? - szerintünk is, de el tudjuk mondani, hogyan csináljuk.
Titokzatos, csodálatos? – szerintünk is, de el tudjuk mondani, hogyan csináljuk.

Kis vendégházunkat szeretnénk minél előbb rendezetté tenni, kicsinosítani, és – reméljük – szerencsésnek érzik magukat a vendégeink, hogy az alapok lerakása közben érkeztek 🙂 Egy leomlott fal tégláinak rakodása nem egyemberes munka, ezért jó, hogy sok GE-s állt csatárláncba, és cipelte leendő rendeltetési helyére a téglákat, amiket az udvaron szeretnénk lerakni, hogy megszüntessük a sarat.

Meg is kérdeznénk most tőletek: “Volt-e izomlázatok másnap?”.

Nóri szereti Danit, Dani Nórit

Önkéntes munkájuk mellett szeretnénk megköszönni nemes adományukat is, szállító boxokat, kutyakosarakat, felfújható gallérokat és terápiás hámokat kaptunk tőlük.

Win, win, win, Win
BARÁTHEGYI – GE CSATÁRLÁNC