Mágnes és Müzli sikeresen levizsgáztak

Nagy örömünkre az M betűs alom újabb két tagja tett sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát. Mágnes és Kiss László Nyíregyháza utcáin mutatta be mennyire összeszokott páros lettek, míg Müzli és Nagy Béláné Irénke Miskolcon. Mindkét párosnak gratulálunk.

Nagy Béláné Irénke és Müzli elválaszthatatlan páros lettek, amit ma a közlekedésbiztonsági vizsgájuk során a vizsgabizottság előtt is bebizonyítottak. Irénke nagyon várta már ezt a napot, izgalmában legalább olyan gyengéden becézgette Müzlit, a vakvezető kutyáját, mintha egy gyerekhez beszélne.

A közlekedés során ügyesen oldották meg a váratlan helyzeteket is, például amikor egy autó előttük tolatott vissza az úton egy átkelő előtt. Több kutyával találkoztak, de Müzli nem törődve velük csak arra koncentrált, hogy Irénke lépteit vigyázza – mondja kiképzőnk, Királyné Barkóczi Emese.

Kiss László és Mágnes is sikeres közlekedésbiztonsági vizsgát tettek. Párosunknak Nyíregyházán egy izgalmas belvárosi útvonalon kellett teljesítenie. Mágnes a szokottnál izgatottabb volt, hiszen négy fürkésző, szigorú szempár szegeződött rá az út során, de ez sem tudta elterelni a figyelmét a feladatról, hogy Lászlót biztonságosan vezesse.

A végén a vizsgáztatók elismerően nyilatkoztak a páros teljesítményéről, kiemelve milyen jó volt látni azt a bensőséges kapcsolatot, ami kutya és ember között kialakult – mondja Cserven Lajos.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk! További sok örömöt kívánunk a párosainknak, köszönjük a vizsgabizottság munkáját. Müzlit Királyné Barkóczi Emese képezte, Mágnest pedig Cserven Lajos.

Hálásan köszönjük Sápi Rékának és családjának, hogy felnevelték Müzlit, így megszépítve egy látássérült ember mindennapjait.

A Mocsáry család pedig arról gondoskodott, hogy Mágnesből ilyen remek kutya váljon.

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek