Látó társak – koncertmeghívó

Talán megdöbbentő, hogy a világon sehol nem az állam finanszírozza a vakvezető kutyák kiképzését. Nálunk sincs ez másként, ezért teszünk meg mindent azért, hogy évente 12 vakvezető kutyát adhassunk át.

A vakság az épek számára a legmegdöbbentőbb fogyatékosság. A fehér bottal ingázó vak ember közeledtére a megállóban beszélgető emberek ijedten elnémulnak, a vak ember a zsúfolt utcán is végtelenül egyedül van. Sokkal jobb a helyzete annak, aki vakvezető kutyával közlekedik, bátrabban, segítőkészebben fordulnak hozzá. A vakvezető kutya szinte hidat teremt a vakok és a látók között. Ez egy küldetést is jelent a vakvezető kutyával közlekedők számára, akik „kutyásként” szabadabbak, aktív társadalmi életet élhetnek, szinte kivétel nélkül dolgoznak, tanulnak.

A színvonalas jazz kedvelőit és az ügyünkért tenni akarókat szeretettel várjuk májusi koncertünkön.

Fellép a Kovács Ági Band.
Kovács Ági – ének, Joe Fritz – klarinét, Szeverényi Mátyás – gitár, Hárs Viktor – bőgő, Demko Gergely – zongora, Adamecz József – dob.

Helyszín és időpont:
Vakok Általános Iskolája, Nádor terem
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.
2012. május 17. csütörtök, 19:30

Jegyek már 1000 Ft-tól (!) megrendelhetők a 20 8 519 819-es telefonszámon, a barathegyi.media@gmail.com e-mail címen és a ticketpro.hu-n, valamint a koncert előtt a helyszínen vásárolhatók. (Jegyárak: 1000, 2000, 3000, 4000, 6000, 8000, 10 000 Ft)

Jó szórakozást kívánunk!
Mezősi Tamás elnök

Látó társak koncertmeghívó
Látó társak koncertmeghívó
  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek