Kristóf és Brendon sikeresen vizsgáztak

Kristóf és Brendon 2017. augusztus 23-i közlekedésbiztonsági vizsgájukat sikeresen teljesítették a vizsgabizottság előtt Debrecenben!

A vizsga során Kristóf először a Nagyerdőben engedte el Brendont, majd a behívását követően tanúbizonyságot tettek okos vakvezető kutyája engedelmességéről. Ezután egy izgalmas közös út vette kezdetét, melyet Kristóf kutyája oldalán magabiztos léptekkel, rutinosan teljesített. Brendon fel-lelépő jelzései és akadály-kerülései biztonságérzetet jelentenek Kristófnak, ennek akkor is nagy jelentősége volt, amikor a vizsga során a villamosmegállóból a zebrához eljutáshoz egy, a közlekedés szempontjából nem ideális helyen lévő oszlop kerültetését kellett a kutyának önálló döntést hozva megoldania. A kollégiumhoz érkezéskor Brendon még a csengőt is megmutatta gazdájának, majd az útvonal végét a lakáshoz való gyalogos visszajutás jelentette. A biciklis és gyalogút együttesen volt kijelölve az útjukon, így a körülöttük száguldozó biciklisek és egyéb kerekes járművek nehezítették a haladást, azonban Brendon olyan figyelmesen oldotta meg ezt a helyzetet is, hogy Kristóf az általa választott tempóban tudott továbbhaladni itt is, végül szerencsésen hazaérkeztek.

Kristóf egy padon ül, mellette Brendon ülve pacsit ad a tenyerébe
Kristóf és Brendon

A páros összhangja és kiegyensúlyozott munkája egy sikeres vizsgát jelentett számukra, mellyel hivatalosan is megkezdhetik közös életüket!

Ezúton is gratulálunk Kristófnak és kutyájának, kívánunk még sok közös utat és élményt egymással!

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek