Könyvekkel a vakvezető kutyákért

Ha októberben könyvet rendelnek a Book24.hu oldalról, Önök is hozzájárulhatnak a vakvezető kutyák kiképzéséhez. A Book24.hu webáruház október hónapban könyvkereskedelmi forgalmának 1 %-ával támogatja alapítványunkat, hozzájárulva az új tenyésztési és kiképzési központunkban kialakításra kerülő kutyás szoba megvalósításához.

A képen egy vakvezető kutya, aki egy sárga labrador fekszik a szőnyegen. Előtte van egy nyitott könyv és ő rá néz . A labradoron szemüveg is van.

Cégünk egy független könyvkiadók és egyéb gazdasági társaságok által alapított könyvkereskedő vállalkozás, melynek tevékenysége a www.book24.hu webáruházon keresztül folytatott könyv- és kiadvány értékesítés. Fő küldetésünk, hogy vevőinket a lehető legpontosabban, leggyorsabban és legprofesszionálisabban szolgáljuk ki, a lehető legszélesebb termékválasztékot biztosítva számukra. A társadalmi felelősségvállalásunk keretében több irányban is gondolkodunk: a látás hónapjában azoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy a forgalom 1 %-át nekik ajánljuk fel, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Segítünk azoknak, akik segíteni tudnak a vakvezető kutyák kiképzésében” – mondta Walitschek Csilla a Book24.hu Zrt.-től.

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek