Két díjat hoztunk el az idei Effie gáláról.

26

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola Alapítvány  a Human Dialog Kft-vel közös pályázataival az idén ismét szép eredményt ért el az Effie reklámhatékonysági versenyen. Az október 22-én, az Operettszínházban megrendezett ünnepélyes díjátadó gálaesten kiosztott összesen 48 díjból 8-at a társadalmi célú kampányok érdemeltek ki, ebből 2 jutott alapítványunknak!

A 2010 és 2012 közötti szja 1%-os kampányainkkal a hosszú távú reklámhatékonyság kategóriában ezüst Effie díjat kaptunk, míg  a 2012-es szja 1%-os kampányunk hatékonyságát a zsüri bronz Effie-vel díjazta a társadalmi célú kommunikáció kategóriában.

Ezek a díjak különösen értékesek számunkra, hiszen megerősítenek bennünket abban, hogy az általunk képviselt etikus civil marketing,  amelynek két fő irányvonala van az ismeretterjesztés és a társadalmi tudatformálás, megteremti, ápolja és pozitív irányba viszi az alapítvány és a támogatók közötti kölcsönös megértésen, bizalmon és előnyökön alapuló kapcsolatokat. Ezúton szeretnénk megköszönni partnerünknek, a Human Dialognak az együttműködést!

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek