Kaptunk egy csinos kombit, amit a kutyáink egyből ki is próbáltak

Köszönjük a fogászati termékeket kínáló Fair-Trade Dental Kft-nek, hogy 700 ezer forint értékű gépjárműadományával támogatja a vakvezető kutyák képzését.

Kiwi és Diamond azonnal be is szálltak a gyönyörű autó csomagtartójába. Szakmai vezetőnk, Komondi Piroska pedig átnyújtott egy oklevelet a Fair-Trade Dental Kft vezetőinek
Kiwi és Diamond azonnal beszállt a gyönyörű autó csomagtartójába, szakmai vezetőnk, Komondi Piroska pedig átnyújtott egy oklevelet a Fair-Trade Dental Kft. vezetőinek

Vakvezető kutyáink kiképzése során naponta járunk gyakorlóhelyekre, rendszeresen kölyöktalálkozókra, sokszor hívnak minket és kutyáinkat rendezvényekre szerte az országban, ezért örülünk annak, hogy vasárnap adományként vehettük át ezt a szép kombit.

Köszönjük a Fair-Trade Dental Kft-nek az adományt, és ez alkalomból megkértük őket, hogy írjanak pár sort magukról:

“2013-ban azzal a céllal hoztuk létre a Keverőcsőr.hu Fogászati Webáruházat, hogy ellenőrzött minőségű fogászati termékeket kínáljunk elérhető áron. Többnyelvű mobilbarát webáruházunkban az elmúlt években több, mint 6000 elégedett ügyfelet szolgáltunk ki a világ 71 országából. Mindig fontos volt számunkra a cég fő profitorientált tevékenysége mellett a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás, hogy ne csak kapjunk, hanem adni is tudjunk.

Évek óta részt veszünk a Baptista Szeretetszolgálat Karácsonyi Cípősdoboz akciójában. Adományoztunk többek között a Bethesda Gyermekkórháznak és a SOTE Klinikának, eddigi legnagyobb adományunkat a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványnak adjuk.”