Kamu a Mudi Viadalon

2011. szeptember 10.- én részt vettünk a hagyományos mudis versenyen, a Mudi Viadalon Tordason. Ezen az eseményen a hagyományos magyar terelőfajta, a mudi gyönyörű egyedei és tapasztalt- illetve kevésbé tapasztalt gazdáik kipróbálhatták magukat a kutya eredeti szakmájában, a terelésben, illetve az új hobbikban, engedelmes, agility illetve dog dancing műfajban.

Mi Kamuval a terelésben próbáltuk ki magunkat először. Nagyon kezdők vagyunk még, ez jól érződött a teljesítményünkön. Azonban kiskutyám erényei között kell felsorolnom, hogy könnyedén lehívható volt a gyorsan mozgó és ijedős nyájról. Igaz, jól el is fáradt fejben.
Ez a fáradtság az engedelmes verseny során volt nagyon érzékelhető, becsületből megtette, amit kellett, de igazából inkább az árnyékban szeretett volna aludni.

Ezúton is köszönöm Kamu tenyésztőinek, Király Tibornak és Mayának a Királytanyai Mudi Kennel tulajdonosainak a segítséget és támogatást!

Gyönyörű fotókat Lackó Janka profi fotós készített az eseményen, nagy örömömre Kamuról sok szép kép látható a galériájában itt: http://www.laczkojankafoto.hu/galeria.html

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek