Henna, a nyugdíjas vakvezető kutya találkozott régi gazdijával

Hennának tavaly nyugdíjba kellett mennie csípőproblémája miatt, a 8 éves nyugdíjas vakvezető kutyának azóta Katalin és férje biztosít meleg családi otthont Bátaapátiban. A házaspár korábban otthont adott egy másik nyugdíjas vakvezetőnek, Mirunak is. Henna most meglátogatta régi gazdáját, Sándort, aki ifjú vakvezető kutyájával, Infrával éli mindennapjait Szeged mellett Kistelken.

A fekete labrador, Henna szeretettel bújik a csokiszínű Infrához
A fekete labrador, Henna szeretettel bújik a csokiszínű Infrához

Sándor nagyon meg van elégedve fegyelmezett segítőjével, és rettentően örült Henna látogatásának is, aki hamar megtalálta a hangot a fiatal „kollégával”. 

Henna remekül érzi magát Katalinéknál, nyugdíjas éveit is mozgalmasan tölti. Kedvenc szórakozása eldugott dolgok felkutatása a kertben, bámulatosan rövid idő alatt megtalál szinte bármit. Az erdőben is rengeteget szimatol, egyszer észrevett egy szarvast, de első szóra visszajött, mikor hívták, nem szaladt a vad után. Henna szófogadó, pl. csak akkor megy bele a patakba, ha megengedik neki, pedig imád pancsolni. Henna igazi főnyeremény, és úgy tud hízelegni, mint egy kiscica.

Állj a vakvezető kutyák mellé, és támogasd adód 1%-ával kiképzésüket!
1% adószámuk: 18449149–1–05
Így adhatod nekik: http://bit.ly/2Fisu28