Fidzsi a vakvezető kutya kölyök, az új családtag

Fidzsi-vagyok-400x533Kölyöknevelő programunkban résztvevő önkéntes nevelő családjaink segítségével egyre több vakvezető kutyát tudunk képezni látássérült embertársainknak. Az ő áldozatos és odaadó munkájuk, segítségük nélkül sehol a világon nem működhetne hatékonyan a vakvezető kutyák kiképzése.

Kölyöknevelő csapatunk új tagja az érdi Nagy család, akiknél Fahéj testvére, Fidzsi, a nyolchetes labrador szuka nevelkedik.
A család élménybeszámolója Fidzsiről:

Eljött a várva várt nap, amikor megérkezett új családtagunk, egy tündéri, nyolc hetes labrador kislány, FIDZSI. A találkozás, az új környezet, a sok élmény fárasztó volt számára. Egy kiadós pihenés után, másnap már boldogan játszott kutyánkkal, Zorbával, majd lépésről-lépésre felmérte a terepet, megcsodálta a fekete rigókat és játszott a járdán szaladgáló hangyákkal. Most már ügyesen és boldogan sétálunk, ismerkedünk a kinti világgal, mely egyre többet és még többet ad magából. Örömmel és jó érzéssel tölt el minket, hogy azzal, hogy egy ilyen aranyos és okos kölyökkutyát felnevelünk, mi is  segíthetünk látássérült embertársaink életét könnyebbé tenni.

Édes álom
Édes álom
Fidzsi
Fidzsi
  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek