Elkészült a 2013-as Csajok a Motoron Jótékonysági naptár

Augusztusban beszámoltunk a naptár-fotózásról, most örömmel tudatjuk, hogy kész a naptár!

Csajok a motoron naptár
Csajok a motoron naptár

Így készült (írta: a CSAM)
Immár harmadik alkalommal választottunk a csajokamotoron.hu fórumán, a tagok szavazatai alapján egy olyan csapatot, melynek céljait érdemes támogatni. Úgy döntöttünk, meglepjük őket egy jótékonysági naptárral. Rövid történeti áttekintés: a csajokamotoron.hu első motoros naptára annyira jól sikerült, hogy jótékonysági naptárrá fejlesztettük. Akkor, a 2011-es naptár eladásából származó bevételt egy árvízkárosult család kapta meg, ami hatalmas segítség volt. A 2012-es naptárral nagyobb fába vágtuk a fejszénket: a Magyar Mentőmotor Alapítványnak több mint 600 000 Ft-ot sikerült összegyűjteni. A 2013-as naptár előállítási költségeit a naptárban szereplő motoros lányok és a támogató cégek hozzájárulásával teremtettük elő. A motoros lányok saját, szeretett motorjaikon, és többségében az alapítvány által kiképzett kutyákkal láthatók a képeken. A címlaplány, Zsuzsi Rumi nevű vakvezető kutyájával, az alapítvány kiképzőit képviselő Komondi Piroska március hónap szereplőjeként erősíti a csapatot.

Így érezte Zsuzsi, a címlaplány: Rumi a másik felem, aki átlát a sötétségen, aki megtanított figyelni és értékelni az apróságokat, aki visszaadta a szabadságom egy új életcéllal együtt. Társam az  életben, a munkámban és minden őrültségben. Nélküle nem lennék önmagam: nem túráznék, festenék,  vívnék, nem dolgoznék, nem lennék képes nevetni és nevettetni. Nem élnék, csak léteznék.

A fotózáson Czikora Robi barátunk felelt a mosolyokért: E napon nagyon bántam, hogy nem kutyának születtem! Bár nem kaptam jutalomfalatot, simogatásban sem volt részem, de ott voltam személyesen. Gyönyörű motoros lányok vettek körül, és én ebből nem láttam semmit. De tudom, a látszat csal, e gyönyörű lábakkal mázsás motorokat tartanak meg. Még hogy az Amazonok lovon közlekednek. Elhihetitek, hogy végig őszinte volt a mosolyom.

“Így készült” videó

A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány azért dolgozik, hogy a látássérült emberek a közlekedés szabadságát évezhessék vakvezető kutyáik oldalán. Évente több százan várnak erre a lehetőségre, és csak töredékük jut vakvezető kutyához. Állami támogatást nem lehet igénybe venni, egy kutya képzése 1,5 millió forintjába kerül alapítványunknak. E naptár készítői abban bíznak, hogy ezzel a naptárral segíteni tudnak, hogy 2013-ban eggyel több vakvezető kutya szolgálhasson majd.

A naptár megrendelhető a csajokamotoron.hu oldalon: http://csajokamotoron.hu/csajok-a-motoron/csam-ajandek/jotekonysagi-naptar-2013
valamint a barathegyi.media@gmail.com címen.

A naptár ára 1.890,- Ft + postaköltség (előre utalással 225,- Ft, utánvéttel 1.255,- Ft). Személyesen átvehető Budapesten, Miskolcon vagy Debrecenben.

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek